It’s coming!

Andere mensen betalen voor mijn advies over online identiteit, branding en contentmarketing.

Misschien denk je daarom wel: die meid heeft alles zelf vast perfect op orde.

Schermafbeelding 2020-05-25 om 18.54.10

HAHA! Zo gaat het natuurlijk helemaal niet.

In ieder geval niet de afgelopen vier jaar…

Want ik zat hele dagen voor anderen te werken en had helemaal geen tijd om die belangrijke keuzes en content voor mijn eigen bedrijf te maken.

Bovendien had ik vanaf de start van Dappere Britt qua opdrachtgevers niets te klagen. Mijn online zichtbaarheid op social media was genoeg. En dus hield ik het maar bij een simpele WordPress tot het perfecte moment kwam.

Dat moment kwam maar niet, waardoor ik mijn website maar liefst drie jaar lang niet bijwerkte!!

Precies het tegenovergestelde van alles waar ik als marketeer voor sta, zou je kunnen zeggen.

Natuurlijk was ik het beu. Ik wilde ook een strakke en functionele website, maar met elke maand die verstreek voelde het alsof de lat nóg hoger kwam te liggen.

Eind 2019 sloeg de bliksem in. Ik had lang genoeg alleen voor andere bedrijven alles uit de kast getrokken. In het nieuwe jaar zou ik mijn ervaring ook inzetten voor mijn éígen bedrijf en eigen website.

In samenwerking met

Nadat ik eerder eens persoonlijk kennismaakte met Vincent Lettow, besloot ik Lettow Studios te omarmen als bureau voor mijn nieuwe website.

Aangezien het qua creatieve input met mij als opdrachtgever wel goed zit, zocht ik vooral een partij die heel professioneel, gestructureerd en duurzaam te werk gaat. Zodat mijn website ook technisch een topper is.

Met Vincent volgde een eerste sessie, waarin we de belangrijkste keuzes voor de nieuwe website maakten. Met designer Denice kon ik vervolgens heerlijk sparren over de ideeën waar ik zolang op heb zitten broeden. Zij is op dit moment bezig met een supercool ontwerp. Vrijdag gaan we er samen aan verder.

Wat ik verder kan verklappen?

Er komen online trainingen. Daar kan je hier alvast een en ander over lezen!

En er komt héél veel unieke content. Speels en doordacht, eerlijk en avontuurlijk.

Daar heb ik nog het meest zin in: hoogwaardige content voor mijn eigen publiek maken. Video’s, tips, inspirerende verhalen, misschien lessen die ik als chaotische maar daardoor niet minder succesvolle ondernemer heb geleerd…

Ik ben heel benieuwd of wat ik allemaal probeer te mixen ook goed overkomt. Mijn grootste valkuil zal zijn dat ik simpelweg over te veel dingen wil vertellen. We gaan het meemaken! En geef me vooral feedback als je denkt, goh, hier vind ik wel iets van. Positief of negatief, het is enorm welkom!

Nog even geduld 😉

En tot die tijd:

LinkedIn

Facebook

Instagram

Tot ergens, tot ooit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s