Nieuwe videoserie: Britt neemt een kijkje

Een nieuwe videoserie, waarin ik een kijkje neem bij bekende en onbekende Vlaardingers. Ik laat me graag verrassen door hun verhalen!

Aflevering 1

In aflevering 1 mag ik binnenkijken in de bijzondere woning van onze zeebonk en BN-er Dolle Dries. Onder het genot van een pilsje, borrel en shagje onthult hij zijn grootse plannen voor de nabije toekomst!

Komende afleveringen

In aflevering twee gaat Streekmuseum Jan Anderson na drie maanden coronasluiting weer open. Jan Anderson en vrijwilliger Marla vertellen over de afgelopen tijd. Ook blikt Jan terug op zijn indrukwekkende arbeidsverleden en vooruit op zijn volgende boek. Bekijk deze aflevering nu op mijn YouTube-kanaal!

De volgende interviews staan al ingepland. Zo bezoek ik vanmiddag een vrijwilligster van Hospice de Margriet en neem ik volgende week zondag een kijkje in de tuin van Nel.

Ik wil elke week minimaal één aflevering maken. Door het camera- en montagewerk laagdrempelig te houden, gaat dat hopelijk lukken.

Meedoen?

Vind jij het leuk als ik bij jou in Vlaardingen langskom? Ik ook! Stuur een mailtje naar de redactie van Groot Vlaardingen: redactie.gv@dpgmedia.nl en beschrijf kort (verklap niet te veel!) waar je voor de camera over wil vertellen.

Een interview met mij is relaxed en laagdrempelig. Ook als je cameravrees hebt, weet ik zeker dat het ons lukt om jouw verhaal waardig op beeld te krijgen 🙂

p.s.

Ik heb voor dit project bewust mijn eigen mailadres niet gebruikt, want ik wil men graag stimuleren om bij interessante dingen voor de (online) krant altijd direct naar mijn chef te mailen. Zij kan veel sneller en beter inspelen op het nieuws en stuurt de relevante onderwerpen vanzelf door naar mij en mijn collega’s! Wil je mij echt liever persoonlijk mailen? Tuurlijk! Stuur je mail dan naar vertel@dapperebritt.nl

Nieuws voor de Schiedamse (online) krant? Mail naar redactie.ns@dpgmedia.nl

Ik zal later nog eens terugkomen over het nut van een goede perslijst 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s